febrero 21, 2011

LLIBRES ART | FACULTAT DE BIBLIOTECONOMIA I DOCUMENTACIÓ | UNIVERSITAT DE BARCELONA






La Facultat de Biblioteconomia i Documentació acull, fins el proper 15 de març, l’exposició “Llibres Art”, organitzada per l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura.

A mig camí entre la literatura i les arts plàstiques, el llibre d’artista és una obra d’art que pren com a suport o referent el llibre. Es tracta d’un subgènere artístic caracteritzat sobretot per la seva interdisciplinarietat, com podrem veure en la diversitat de propostes reunides.

En l’exposició “Llibres Art” han participat els artistes Natxo Arteta, Bibiana Crespo, Daniel Esteve, Javier Esteve, Eva Figueras, Montse Ginesta, Yolanda Martín, Joan Mayoral, Juan Manuel Mendiguchía i Adelaida Murillo. Ha tingut cura de l’organització Javier Esteve.

Com a activitat complementària, el dijous 10 de març hi haurà una conferència sobre el tema a càrrec d’una de les artistes que participen en l’exposició, la Dra. Bibiana Crespo, pintora i professora de la Facultat de Belles Arts de la UB.


Lloc: Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (carrer Melcior de Palau, 140), vestíbul de la 1a planta.
Dates: Del 16 de febrer al 15 de març de 2011.
Entrada lliure.

Conferència: "Llibre d'artista: paràfrasi, tipologies seqüencials, narratives i estructures", a càrrec de la Dra. Bibiana Crespo, professora de la Facultat de Belles Arts de la UB.
Dia: Dijous 10 de març, a les 18 h.
Lloc: Aula 114.

No hay comentarios:

________________________________________